De trælse ekstra kilo

kiloNår man som jeg er vant til at træne rigtig meget, er man også vant til, at man skal spise en hel del for at tilfredsstille kroppens behov. Jeg har i en periode haft rigtig travlt på arbejde og har derfor ikke helt fået trænet det, jeg plejer. Det er der egentlig ikke noget i vejen med – problemet er bare, at jeg har glemt at spise det mindre, så da jeg stod på vægten her til morgen kunne jeg konstatere, at det var røget nogle ekstra kilo på.

Nogle mennesker beslutter så, at det skal de tabe engang – sådan er jeg ikke! Det er med at få dem af igen med det samme ellers bliver det bare til flere og flere kilo.
Når man som jeg har en veltrænet krop, ønsker jeg naturligvis ikke at tabe muskelmasse, det har jeg jo arbejdet på at opbygge igennem mange år. Mens jeg spiste morgenmad fandt jeg denne spændende video med én af mine gamle træningsmakkere. Han har mange gange inspireret mig i min træning.

Han rammer faktisk lige præcis ned i de overvejelser, som jeg også har haft omkring min kost. Jeg har også i perioder spist efter stenalder tankegangen, men er gået tilbage til almindelige fornuftigt mad med masser af grøntsager. Jeg vil forsøge at følge rådet i videoen og skære lidt ned på mængden af pasta, ris og kartofler – set i bakspejlet har jeg nok skovlet lidt rigeligt at disse produkter over på tallerkenen det sidste stykke tid. Lad os så se, om ikke kiloene justerer sig over den kommende periode.