Ferie for krop og sjæl

Jeg er lige kommet hjem efter en fantastisk ferie, hvor det har været tid til både skøn træning og hygge. Hvert år tager vi en flok fra træningscenteret på ferie sammen. Vi bruger rigtig mange timer sammen hver uge og kender derfor en hel del til hinanden. Derfor er det også super hyggeligt at bruge en uge sammen om året, hvor vi træner om dagen og hygger os om aftenen.

I år gik turen til Club Santa Sport på Lanzarote. Lanzarote er en af De kanariske Øer og ligger ud for Afrikas østkyst. Der er noget varmere end her i Europa og derfor er det rigtig skønt at komme derned sidst på vinteren, hvor der stadig er koldt herhjemme. Turen tager ca. 5 timer, så det er bestemt overkommeligt.

Det er et helt fantastisk sted for alle sportselskere og vi havde mulighed for at deltage i en lang række forskellige aktiviteter også inden for andre sportsgrene, som man måske ikke kender så meget til. Her er alle kommet for at dyrke sport og det giver en helt fantastisk stemning.

Selve hotellet var super lækkert med store skønne værelser og virkelig lækker mad i rigelige mængder, så vi skulle ikke andet end at træne, spise og hygge. For mig er det indbegrebet af total luksus ferie og jeg vender rigtig gerne tilbage dertil.

Derudover nød vi også at tage rundt på øen og opleve den fantastiske natur og den skønne hyggelige atmosfære, som hersker overalt – anbefalelsesværdigt!