Glade dage i København med besøg og ny sovesofa

Den seneste uge har været helt fantastisk. Jeg har ikke blot fået rigtig god gang i træningen, men har også fået lavet en masse produktivt som har været godt tiltrængt efter at par lidt for stille måneder. Jeg startede ugen rigtig fint ud med at klare den helt store rengøring hvor lejligheden fik en ordentlig overhaling på alting der lige manglede og for alvor skinner ny som var den helt ny. Det var dog ikke blot fordi den var beskidt at lejligheden fik en ordentlig overhaling, der var faktisk to grunde til det; jeg skulle have besøg og så skulle jeg også have en ny sovesofa ind.

Jeg har længe gået og tænkt over at skulle have en ny sovesofa og fik mig endeligt taget sammen. Valget faldt på forhandleren Trademax som har et stort udvalg til priser hvor jeg også kan følge med. Efter at have anskuet deres sektion et utal af gange inde på http://www.trademax.dk/moebler/sofaer/sovesoafer faldt valget på en lækker sag der er god og rummelig og samtidig har god komfort. Den jeg valgte hedder Kansas og kan ses inde på http://www.trademax.dk/moebler/sofaer/sovesoafer/kansas-sovesofa-p76861-v76725 hvor I også kan se at det ikke er en hel lille sag jeg har fået hjem, men som dog er i et prisniveau hvor alle kan følge med.

Timingen med den nye sovesofa kom nærmest som kaldet. Den gamle var i en tilstand der ikke var acceptabel og folk fik det nærmest dårligt bare af at ligge i den i få timer. Jeg vil selvfølgeligt gerne have gæster, men det kræver også at gæsterne har noget hvor de ikke har skæv ryg en hel måned efter de har besøgt mig en weekend.

Apropos gæster så var det også ugens helt store højdepunkt. Jeg fik besøg af min rigtig gode ven Morten, som desværre ikke er i København så meget da han har valgt at bosætte sig Berlin hvor han arbejder hos et designbureau, hvilket er et superfedt arbejde men som dog også tager en del af hans tid. Det gør det dog federe når han endeligt er her. Vi startede ud i rigtig god stil med at tage en smut ud i det københavnske natteliv, hvilket for os har følt lidt som det her men som dog sikkert ikke var det for dem som kunne opleve os.

De følgende dage brugte vi på at slappe af og rigtig hygge og mødes med nogle af vores andre fælles venner som også har bosat sig her i byen. Morten har som sagt ikke været i København så meget, så det var også tiltrængt for ham at få genopfrisket det hele. Det betød at vi rigtig skulle ud og lege turister, hvilket jeg fandt rigtigt underholdende. Når man er vant til at bo så tæt på det hele, så overser man lidt hvor mange fede ting der faktisk er i nærheden, så det var også lidt af en øjenåbner for mig at komme til at gense hele byen som turist.