Hypnose – virker det?

Der er som regel den første reaktion jeg får, når jeg fortæller, at jeg flere gange selv har prøvet hypnose og interesserer mig meget for emnet.
Der er ingen tvivl om, at det er et område, hvor mange forsøger at slå plat på folks gode intentioner, men ligesom med så meget andet her i verden får man, hvad man betaler for. Undersøg derfor markedet inden du vælger, hvem du vil benytte dig af.

Jeg er helt og aldeles sikker: For mig virker det og jeg har haft stor glæde af det flere gange. Første gang jeg stiftede bekendtskab med hypnose var, da jeg var omkring de 20 år. Jeg havde levet det sorgløse ungdomsliv og det indebar også utallige smøger dagligt. Selvom jeg stadig elsker fest og farver, så fyldte cigaretterne alt for meget især i min hverdag.
Alle, der har prøvet at stoppe med at ryge, ved, at det ikke er så enkelt, som det måske lyder til. Efter flere halvhjertede forsøg besluttede jeg mig for at kontakte en hypnotisør. Først tog vi en snak om, hvorfor jeg ønskede at stoppe.

Derefter var der ca. 2 timers hypnose, hvor der blev talt til min underbevidsthed. Da jeg vågnede igen kunne jeg med det samme mærke en forandring i kroppen og jeg har faktisk ikke røget siden. Jeg har ikke engang lyst.

Efter sådan en oplevelse er der vel ikke noget at sige til, at man er overbevist om, at der er noget om snakken. Jeg fortæller gerne denne historie til skeptiske personer og ofte siger de efterfølgende, at de godt kan forstå min overbevisning.