Løb i København

lobSom nævnt elsker jeg at løbe en morgentur ud i storbyen. Egentlig elsker jeg at løbe den samme rute ofte, fordi jeg således oplever byens ændringer og gadeliv. Én af mine yndlingsture går ud forbi Operaen og tilbage af Refshaleøen. Her oplever man København lidt på afstand og alligevel er man lige midt i den. En helt fantastisk tur hvis du spørger mig! Skal turen være lidt længere fortsætte jeg igennem Christianshavn og runder en af broerne, når jeg har nået den distance, jeg ønsker.

En lidt længere tur, hvor man kommer helt ud af byen, er ud af Amagerbrogade og videre ud af Amager Landevej. Ud til den berømte Flyvergrill til du rammer Englandsvej. Herfra kan man enten løbe mod venstre til Dragør eller mod højre hjemad. Turen kan varieres undervejs, så man ikke løber samme rute hver gang. Selvom København er en storby er der ikke langt ud til natur og landlig idyl.
Ruten langs søerne er naturligvis også altid smuk, men her synes jeg tit, at man nærmest løber i hælene på hinanden og derfor skal bruge meget energi på at være venlig og vise hensyn. Jeg løber helst i mit eget tempo og nyder derfor at løbe steder, der er knap så befærdede, selvom jeg naturligvis befinder mig blandt 1 million andre københavnere plus det løse.

Engang imellem tager jeg også bussen eller toget ud af byen og løber en tur i Dyrehaven. Det har sin helt egen charme og er absolut også en anbefaling værd. Her kan man følge årstidernes skiften og nyde naturen og roen. Hver løbetur til sin tid.