Nyt til hjemmet

En af fordelen ved at bo alene er, at jeg helt og aldeles bestemmer, hvordan jeg vil indrette mig, hvilke møbler jeg vil have og hvad der skal hænge på væggene. Eller det vil sige næsten helt selv! For min mor vil rigtig gerne have en mening om, hvordan jeg bor. Når hun kommer på besøg, har hun sommetider nogle puder eller andre nipsting med. Nogle gange giver hun mig dem – andre gange står de bare forskellige steder i lejligheden, når hun er taget af sted.

sofa

I starten irriterede det mig helt vildt, men efterhånden smiler jeg af det og glæder mig hver gang til at se, hvad hun nu har fundet. Det er kærligt ment og det ved jeg jo godt.
Jeg har længe gået og truet med, at skulle have en ny sofa. Den jeg har nu er for det første ved at være gammel og dårlig at sidde i og den ser efterhånden også noget nusset ud rundt omkring. Jeg går ikke så frygtelig meget op i boligindretning, men jeg vil gerne have en sofa, som ser pæn ud og som ikke er alt for dyr.

Jeg har været rundt og kigge i møbelhuse og fundet frem til, hvad jeg leder efter. Jeg vil gerne have en sofa med chaiselong, så man rigtig kan ligge og slappe af. Lidt ved en tilfældighed faldt jeg over boligsiden trademax.dk. Hos Trademax har de mange flotte sofaer og når man bestiller, så bliver de leveret hjemme på adressen, så jeg slipper for alt bøvlet med hjemtransporten. Jeg har lige bestilt den og glæder mig til den kommer.