Om Nicklas & bloggen

nicklasEr der noget smukkere end livet? Jeg elsker det og kan slet ikke undvære det – sådan har de fleste det vel!

Jeg hedder Nicklas og er 27 år gammel. Jeg render rundt i Storkøbenhavn og bruger tiden på arbejde, træning, fest og farver. Endnu har jeg ikke fundet den eneste ene, men jeg venter stadig og håber at hun dukker op og slår benene væk under mig.

Indtil det sker nyder jeg livet som single og bruger det meste af min fritid i fitnesscenteret, hvor jeg især styrketræner og holder min krop pæn.
Til daglig arbejder jeg i en bank, hvor jeg rådgiver private om, hvordan de får mest muligt ud af de penge de har til rådighed. Jeg nyder at kunne hjælpe kunderne med at få overblik over deres økonomi og omfordele deres penge, så de oplever et større råderum i hverdagen.

Min store interesse udover styretræning er hypnose. Jeg er meget fascineret af det og har prøvet det flere gange selv. Det er en fuldstændig fantastisk følelse, som jeg nok skal skrive meget mere om det senere. I det hele taget går jeg meget op i, hvordan man skaber et godt liv.

Mange rynker på panden, når jeg fortæller om hypnose og mange har en mening om det, men de færreste har prøvet det. Når jeg fortæller om mine oplevelser med det og hvilken virkning det har haft på mit liv, så bliver folk mindre skeptiske og flere af mine venner har også på min opfordring prøvet det med positiv virkning.

Som sagt bor jeg i København. Jeg er egentlig opvokset i Vejle, men søgte til hovedstaden, da jeg flyttede hjemmefra og jeg har ikke fortrudt. Jeg nyder alle de gode tilbud en storby giver én lige uden for hoveddøren. Jeg har prioriteret at bo tæt på centrum og har et fin 2 værelses lejlighed 500 meter fra Rådhuspladsen.