Ondt i ryggen

backpainHar du haft ondt i ryggen? Hvis du har, så ved du også at det er utrolig ubehageligt og smertefuldt. Man kan slet ikke finde ro uanset om man står, sidder eller ligger. Man sover dårligt og bliver sur og tvær.

For 14 dage siden var jeg endnu engang til træning. Jeg ved ikke helt, hvad der skete, men pludselig sagde det ”knæk” i ryggen og jeg kunne mærke, at den var helt gal. Jeg fik humpet hjem på sofaen, men kunne slet ikke finde ro nogen steder.

Man er vel mand, så sådan noget skal da bare arbejdes væk – eller?

I hvert fald fik jeg ikke meget søvn den nat og var også nødt til at melde mig syg dagen efter. Et par dage på Panodil uden at smerten fortog sig og jeg måtte af sted til lægen. Han kunne desværre ikke hjælpe andet end at opfordre mig til at slappe af og være god ved mig selv. Men det har jeg godt nok ikke tålmodighed til.

Derfor henvendte jeg mig hos min hypnotisør og hun var klar på at gøre et forsøg. Første behandling havde en lille smule effekt, men der måtte en ekstra gang til inden jeg igen kunne springe rundt som en anden cirkusartist. Men nu er jeg heldigvis igen fit for fight og er så småt startet op med lidt træning igen, men jeg skal nok passe bedre på min ryg for eftertiden, for hold da op for en omgang – det vil jeg gerne undvære igen.