Tid til at blive strandklar

Sommeren er lige om hjørnet og det betyder at vi endeligt kan komme ud fra vores varme stuer og opleve det herlige vejr, som Danmark faktisk formår at byde ret godt på. Det betyder også at de danske strande snart skal indtages. Jeg er selv helt vild med de danske strande og elsker at komme ud i det friske vand og opleve glæden ved solens stråler i selskab sammen med andre.
For at gøre sig klar til stranden kræver det dog lidt træning så jeg ikke dukker op og ser lad ud. Det ser ikke blot dumt ud, men ødelægger også mit selvværd – og det er heller ikke ligefrem noget der scorer de vilde point hos pigerne.

Jeg har derfor været godt i gang for nylig med træning og har især haft god fokus på mit løb og kost for at få smidt de sidste overskydende kilo langt væk. Det har givet gode resultater og det program jeg har haft kørende de sidste 3 måneder har givet gode resultater. Det der dog har givet de bedste resultater har været det jeg har lavet i styrkecenteret. En ting er ikke at have overflødige kilo, men det er selvfølgeligt også vigtigt at have noget at vise frem. Jeg har derfor været godt i gang med et styrketræningsprogram der har haft stor fokus på de muskelgrupper jeg håber at kunne vise frem til sommer. Især mave og bryst har jeg haft godt i gang med at træne på og kan også se gode resultater allerede nu.