Velkommen!

Nu skal det være! Jeg har igennem længere tid gået og haft lyst til at lave en blog, hvor jeg kan berette om stort og småt fra min verden. Endelig har jeg fået taget mig sammen og dette er altså mit første indlæg. Jeg vil forsøge jævnligt at lave opdateringen, så kig endelig ind forbi. Du er også velkommen til at skrive med gode ideer og forslag til næste indlæg, hvis du synes, at der er noget, som jeg mangler eller noget jeg har glemt at skrive om.

Kender du mig allerede ved du sikkert, at jeg bruger det meste af min fritid i det lokale træningscenter. Her elsker jeg at styrketræne. I det hele taget går jeg meget op i, hvordan min krop ser ud og hvad jeg spiser. Skønhed er både en veltrænet krop, men i lige så høj grad en krop, der får den rigtige mad, så den har noget at arbejde med. Kroppen skal holde hele livet, så det er med at passe godt på den.

Er vejret til det løber jeg også gerne en tur – især elsker jeg at løbe om morgenen, lige når byen vågner og altid sætter i gang efter en lang nat. Den friske morgenluft, fuglene der synger og en by, der stille og roligt trækker i arbejdstøjet, mens man løber af sted på de skønne stier – det er noget, som alle burde være forundt. Det kan varmt anbefales!
Jeg kan tydeligt mærke, at jeg møder mere frisk og veloplagt de dage, hvor jeg får morgenluften ind på denne måde – til glæde både mig selv og mine omgivelser.